Detoxen saai? Zo wordt het wel leuk

Detoxen vinden we eigenlijk maar ongezellig klinken. Het doet vooral denken aan sapkuren en we kunnen ons niet zo goed voorstellen dat iemand daar ooit echt gelukkig van wordt (en dat het überhaupt zin heeft). De detox van Demake’Up is echter een heel ander verhaal.

Make-up in bed
Demake’Up heeft een soort ontgiftingskuur voor je huid bedacht waarnaast je nog gewoon een gin tonic mag drinken. En dan wordt het opeens wel interessant. Uit een onderzoek van het merk dat je ongetwijfeld kent van de watjes, blijkt namelijk dat 45% van de vrouwen weleens met hun make-up nog op in bed duikt. Fijn om te weten dat we niet de enige zijn, want je hebt soms gewoon van die avonden dat je kleren uittrekken eigenlijk al teveel gevraagd is. Maar goed, we weten ook allemaal dat met make-up gaan slapen zo’n beetje het slechtste is wat je je huid kunt aandoen.

Verder vindt 64% van de vrouwen dat hun huid best oké is, maar zien ze nog wel een hoop ruimte voor verbetering en neemt 53% nog geen 2 minuten de tijd om voor het slapen gaan hun koppies schoon te boenen. Je begrijpt: Demake’Up vond het tijd ons beautyritueel eens stevig onder handen te nemen en biedt ons met hun Demake’Up Detox Challenge een frisse start.

De reinigingsexpert heeft samen met huidspecialist Kim Berger een 10 dagen tellend programma opgesteld om je huid zo flawless mogelijk te krijgen. Aan de hand van een kalender doe je iedere dag iets goeds voor je huid. Dat stappenplan ziet er als volgt uit:

Dag 1 – Grondig reinigen met een scrub
Dag 2 – Je neemt een masker dat past bij je huidtype
Dag 3 – Je volgt tips hoe je het best je gezicht kunt schoonmaken op
Dag 4 – Een bindweefselmassage
Dag 5– Relaxdag met gezichtsyoga
Dag 6 – Je neemt een masker met anti-oxidanten
Dag 7 – Je neemt een hydraterend masker
Dag 8 – Check de beste wattenschijfjes-hacks
Dag 9 – Maak je huid (nog!) zachter met een masker
Dag 10 – Detox d-day! Je eindigt het plan met een scrub

Alle stappen die je moet doorlopen staan heel uitgebreid beschreven op de site, inclusief alle recepten (recepten, ja) voor de maskers. Het recept voor het masker met cacao en karnemelk ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Je moet er iedere dag even een momentje van maken, maar aan het eind van de challenge zul je zien dat je shinet als nooit tevoren. Dikke kans ook dat wanneer je hier iedere avond de tijd voor neemt en er een ontspannend ritueeltje van maakt, je net wat relaxter je bed in stapt.

Als kers op de taart van dit alles mogen wij ook nog eens een heel fijn pakket van Demake’Up weggeven. Met daarin: detoxen_demakeup

  • Zachte Demake’Up reinigingsdoekjes op basis van katoenextracten met reinigingsmelk;
  • Reinigingsdoekjes speciaal om waterproof make-up te verwijderen;
  • Watjes met waterproof oogmake-up reiniger;
  • Reinigingslotion voor de ogen;
  • Een pak grote watjes met honinggraatstructuur;
  • Een pak kleine, extra zachte watjes;
  • Organic Detox Infusion thee van Clipper.

Kortom: alles wat je nodig hebt om fris te gaan slapen – ook als je uit logeren bent en je vooral niet te lang in de badkamer wil hannesen met je meisjesspullen.

Winnen? Het enige wat je moet doen is hieronder een reactie achterlaten met daarin waarom je dit pakket wil hebben + je mail. Wij nemen contact op met de winnaar.

demakeup_cloudnine

No Comments Yet.

Wat vind jij?