Nieuwe obsessie: Molecule 01

By Saturday, September 13, 2014 0 , , , Permalink 0

Ik ben in staat iemand tot stalkerachtige proporties te achtervolgen als ik een lekker luchtje detecteer en als een man goddelijk ruikt, is ‘ie eigenlijk al voor tachtig procent binnen. Het ding met parfum is alleen dat de meeste nogal mainstream zijn. Dikke kans dat bij jou ook een flesje Coco Mademoiselle of Be Delicious in de badkamer staat en anders heb je vast minstens drie vriendinnen die het dragen. En terecht, want het zijn heerlijke luchtjes.

Molecule 01
Soms wil je echter iets unieks, right? Daarom ga ik nu bij wijze van hoge uitzondering een geheim met jullie delen. Het heet *drumroll please* Molecule 01. In dit luchtje zit slechts een ingrediënt: het molecuul Iso E Super. Zegt deze scheikunde-nitwit ook niks, maar het wordt omschreven als een ‘zoete, fluweelzachte houtnoot’. Dat houtachtige klopt als een bus, maar naar mijn bescheiden mening is er weinig zoets aan. Het is niet voor niets een unisex geur en ik denk dat ‘ie zelfs een tikkie te overwhelming is voor de zomermaanden.cloud_nine_molecule1

Hysterische taferelen
Er is nog iets geks aan de hand met Molecule 01 en dat is dat je het zelf na een paar minuten al niet meer ruikt.  Gedurende de dag komt er af en toe een vleugje voorbij, maar that’s it. Anderen ruiken het echter des te meer. Op internet stikt het van de verhalen van bloggers die beweren dat ze bijna geen stap meer kunnen zetten omdat ze overal worden aangehouden door wildvreemden die willen weten wat voor geur ze dragen. Dat soort hysterische taferelen heb ik op een compliment van een mevrouw met een chihuahua na nog nooit meegemaakt, maar het is wellicht het proberen waard.

Het is wel slim om Molecule 01 eerst even op je huid te testen voordat je het koopt omdat Iso E Super bij iedereen anders uitpakt.  Je kunt de geur onder meer vinden bij Skins Cosmetics en www.mysc.nl.

Nu ik mijn geheim heb gedeeld is het up to you! Wat is jouw favoriete luchtje?

– SD.

Mooie aanbieding bij Douglas:
25% korting op de van prijs op geselecteerde geuren vanaf 50ml

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *