Woeste wenkbrauwen: 12x de meest iconische exemplaren

By Saturday, September 20, 2014 0 , , Permalink 0

Een van mijn grootste persoonlijke hang-ups zijn wenkbrauwen. Niets erger dan vol opgemaakte ogen met daarboven twee armetierige boogjes die wenkbrauwen moeten voorstellen. M’n handen jeuken dan om een potloodje te grijpen en even lekker op het gezicht van zo’n dame te gaan kalken. Omdat dat misschien niet echt sociaal geaccepteerd is, deel ik hier m’n frustratie met jullie in mijn missie om verwaarloosde wenkbrauwen te redden.

quote_eyebrows_cloud

 

 

Gezichtsexpressie
Geloof me: het is zo’n gemiste kans als je niks met je wenkbrauwen doet. Het doet meer met je gezichtsexpressie dan een beetje mascara. Je hoeft er echt geen hassle van te maken met sjabloontjes en gedoe, maar pluk de meest woeste haartjes even weg (nooit teveel!), vul kale plekjes in met een poeder of potloodje, borstel er een gelletje doorheen om de boel op z’n plaats te houden, het kan mij niet schelen wat je doet MAAR DOE IN GODSNAAM IETS!

Ok. Adem in, adem uit, zen. Dan nu ter leering en vermaeck een overzichtje met de meest iconische wenkbrauwen van de afgelopen decennia.

– SD.

No Comments Yet.

Wat vind jij?