Love letters: liefde voor sieraden met initialen

By Thursday, March 12, 2015 2 , , , , Permalink 0

Joehoe daar zijn we weer! Nou poe hee moest dat nou zo lang duren? We staan er zelf ook een beetje versteld van, maar ik was gigadruk, Rox was op perstrip (waarover later meer) en voor we het wisten hadden we onze liefdesbaby vreselijk verwaarloosd. Waarvoor sorry. We houden nog van jullie, jullie hopelijk ook nog een beetje van ons. Laten we vooral niet te uitgebreid stilstaan bij ons dramatische ouderschap en snel doorgaan naar waar we hier voor zijn: fijne meisjesdingen.

Initialen
Als het op sieraden aankomt ben ik een übermeisje: hoe meer prullaria, hoe beter. Vooral voor sieraden met initialen heb ik een zwak. Misschien dat ik de sterke drang voel overal m’n naam op te drukken omdat ik een zusje heb die ik vroeger regelmatig in de haren vloog over wiens speelgoed van wie was. Initialen maken een sieraad persoonlijker en kunnen een prima conversation starter zijn op verjaardagen waar je niemand kent. Ik probeer er wel een beetje mee op te passen, want overal de letter S op stampen komt misschien un petit peu claimerig over. Alleen nog op het voorhoofd van m’n lover, daarna hou ik er echt mee op.

Tikkie tokkie
Zelf heb ik deze I.D. pendant van Fendi bijna iedere dag om en laatst nog de letter ‘S’ laten slaan in een goudkleurig muntje van Beadies. Stiekem droom ik ook nog van een Minitials ring en sta ik ook niet geheel onwelwillend tegenover de gepersonaliseerde Louis Vuitton Never Full. Maar zoals ik zei: het wordt voor mij echt tijd om voorlopig te dimmen met de initialen (en as if ik ooit een Louis Vuitton tas zou kopen). Oh en beloof me alleen een ding: ga niet die naamkettinkjes dragen die Carrie in Sex and the City droeg. Waren een paar jaar geleden je van het en ik wil hier natuurlijk niemand voor z’n schenen trappen, maar een tikkie tokkie zijn ze wel.

initialen

 

Van boven naar onder, links naar rechts:

Etsy ketting, €94,57
Lot Gioielli pendant,  €42,50
Modemusthaves armbandje, €16,95
Minitials ring, v.a. €1396
Etsy ring, €27,02
Astrid & Miyu initials oorbellen, €38,25

 

2 Comments
 • Nesrin
  March 13, 2015

  Dramatisch ouderschap. Weet je hoe hard het is om mij zo lang te laten wachten? 😉

  On topic: Ehm die pendant van Fendi (insta Suus) freakin love it!!

 • Kelly
  May 20, 2015

  Ze zijn zooooo leuk!! Jammer dat die ring onbetaalbaar is 😉

Wat vind jij?