Girl crush van de maand: Cameron Diaz

In het kader van het verliefde zevende hemel-gevoel en een beetje female empowerment introduceren we hier de girl crush van de week. Rox en ik zijn dol op mannen (*wink wink*), maar laten we vooral ook niet vergeten hoe leuk onze soortgenoten zijn. Als je het mij vraagt mogen vrouwen elkaar best een beetje meer supporten in plaats van elkaar met argusogen bekijken en gemeen onderuit halen in uitgebreide roddelsessies. En met wie kun je deze rubriek beter aftrappen dan met Cameron Diaz?

Verliefd
Ik ben al verliefd op Cameron sinds ik haar zag in The Sweetest Thing. Ze is immer blij en bubbly en niet stereotype knap, maar door die brede lach toch bloedmooi. En vooruit, dat belachelijk afgetrainde lichaam en die eindeloze giraffepoten helpen natuurlijk ook mee. Ze neemt het in interviews altijd op voor vriendinnen en het vrouwelijk geslacht in het algemeen zonder daarbij naar en verbitterd te doen over mannen. Sterker nog: ze heeft een indrukwekkend bangalijstje knappe Hollywoodmannen afgewerkt en heeft voor hen allemaal niets dan lof. Vind ik cool.

Tequila
Cam, ik wil dolgraag BFF’s met je worden. Kunnen we het meteen even hebben over de bedprestaties van Justin Timberlake, tequila drinken en ergens op een bar dansen.

Om af te sluiten nog even een gezellig fragmentje van Cam in de Graham Norton Show waarin ze haar licht laat schijnen op vreemdgaan en schaamhaar.

Avondje op de bank met Cameron? Bestel hier haar leukste films:

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *