Het nieuwe Tinder: Cuddlr

By Sunday, September 21, 2014 0 , , , , Permalink 0

Of je je nu het ongans swipet of er slechts een blauwe maandag hebt op gezeten: vrijwel iedere single heeft Tinder wel eens geprobeerd. De een zit er om iemand in de buurt te regelen om zo snel mogelijk van bil te gaan, de ander zoekt er de liefde van z’n leven en daar tussenin zit nog een heel grijs gebied: de Tinder-jungle. En dat levert meer dan eens rommelige situaties op.

Cuddlr
Voor mensen die eigenlijk alleen maar een beetje aandacht en een knuffel willen, is er nu een sublieme oplossing: Cuddlr. Deze app is net als Tinder gebaseerd op je locatie en helpt je met het vinden van iemand binnen loopafstand die net als jij behoefte heeft aan een stevige pakkerd. Je selecteert iemand op basis van z’n naam, foto en ‘snuggle rating’. Je spreekt af waar je elkaar ontmoet, knuffelt er op los en gaat vervolgens allebei weer je eigen weg. Als je wil kun je ook nog een foto posten van jullie knuffelsessie.

Seks
De zuurpruimen onder ons denken misschien dat Cuddlr een walhalla is voor creeps, maar bedenker Charlie Williams benadrukt dat het hier absoluut niet om seks gaat. Leeftijd en geslacht staan niet eens in je profiel vermeld. “Het gaat allemaal om respecteren en verbinden in plaats van kijken en oordelen.”

– SD.

tinder_cuddlr_2

No Comments Yet.

Wat vind jij?