Seks op de eerste date? ‘Doen!’

By Thursday, November 6, 2014 3 , , , Permalink 0

Ja, dat lees je goed. Ons lijkt het ook niet het beste advies, maar schrijver Blake Lavak is ervan overtuigd: seks op de eerste date is dé manier om een man te strikken. In zijn boek ‘Own that guy in sixty days’ komen wel meer dubieuze tips voorbij.

Beter lief dan mooi
Seks op de eerste dateDe strategie van Blake Lavak is simpel: wees zestig dagen lang lief tegen je beoogde lover en hij wil je nooit meer kwijt. Hij zal zo verslaafd raken aan het fijne gevoel dat je hem geeft, dat hij alles in het werk zal stellen om die liefde weer te voelen. Hoe bitchy je hem daarna ook behandelt. Op deze manier kun je iedereen krijgen, beweert Lavak.

Als voorbeeld noemt hij Angelina Jolie, die Brad Pitt zelfs wist te verleiden terwijl hij getrouwd was met Jennifer Aniston. Door seks te hebben op de eerste date laat je zien dat je er wel pap van lust en niet afwachtend bent. Volgens Blake doet je uiterlijk er dan niet eens meer toe. Mannen zouden liever een lieve vrouw willen dan een mooie. Juist ja.

Controversieel
Blake kwam tot zijn theorieën door het dategedrag van zijn gescheiden zus te bestuderen. “Ik weet dat mijn tips controversieel zijn en dat veel mensen ze niet meteen zullen opvolgen”, zegt hij in een interview met de Britse krant The Mirror. “Maar wanneer ze er langer over nadenken, beseffen ze dat ik wel eens gelijk zou kunnen hebben.”

Wij weten het zo net nog niet, Blake. Wat vinden jullie van seks op de eerste date. Do or don’t?

Mocht je meer willen weten over de tactiek van Blake Lavak: zijn boek kun je hier bestellen:

– RV.

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *